Últimes entrades

Navijazz Kids Festival (Sedaví)

Temps estimat de lectura:1minut, 7segons

Dimarts 26 de Desembre a les 18h: JAZZEANDO AMB PEQUES

Este concert interactiu està pensat per a xiquets de 0 a 12 anys. Plaer, irritació, alegria, excitació, relax, energía… La música és capaç de generar un ampli palmito de sensacions: el que mai suscitarà, ni en grans ni en xicotets, és la indiferència. Açò ho saben molt bé els integrants d’este projecte, per això van decidir crear esta iniciativa pensada perquè els xiquets s’acosten a diferents ritmes musicals tan diversos com el jazz, el swing, el reggae, la salsa o la bossa nova a través de l’oïda, del joc i de l’experimentació.

Francisco Blanco: Saxos, flauta, contrabaix / Teresa Núñez: Guitarra, baix / José Reillo: Bateria, percussió

 

Dimecres 27 de Desembre a les 18h: POOL JAZZ MINIJAM

El Dijous 29 des de les 18h es faran concerts de Guerxos en les alqueries i seguirem el Divendres 29 amb més concerts i la tradicional sopar de cabasset. Com sempre, després del sopar s’obrirà una JAM SESSION sense hora de tancament. A més, vos invitem a participar en el Mercat ambulant Nadalenc on podreu comprar packs de discos per a regalar en Nadal a uns preus especials, i a també vos invitem a portar instruments antics o articles musicals que tingueu en desús per a fer un mercat ambulant de segona mà.

 

 

No hi ha comentaris

Deja una respuesta