Últimes entrades

Setmana de la mobilitat sostenible

Temps estimat de lectura:0minuts, 58segons

Hui descansa el cotxe

Us volem aproximar la proposta de la Generalitat Valenciana per a sumar-nos al Dia sense Cotxes. Aquesta iniciativa aspira a transcendir el mer fet de no utilitzar el cotxe el 22 de setembre per esdevenir una campanya educativa que involucra directament a docents, estudiants, familiars d’estudiants i en general, la societat valenciana.

Moure’t d’una manera saludable és beneficiós tant des del punt de vista personal com des del punt de vista de la millora de l’entorn en el que vius, la ciutat en la que habites, l’aire que respires. Busquem conscienciar que cada dia pots estar contribuint a la sostenibilitat del planeta i al teu pròpia salut i el decideixes tu. Ganes tu i guanyen els altres.

A més hi hauran 2 concursos: Un concurs individual que es realitzarà a través de Instagram, entre el 12 de setembre i el 30 de setembre. I un altre, el concurs de classes que consistirà a enviar una foto de grup a l’email huidescansaelcotxe@gva.es entre el 12 i el 30 de setembre de el 2019. http://www.valencia.es/agenciabici/va/noticies/celebrem-la-setmana-de-la-mobilitat-sostenible-2019-del-16-al-22-de-setembre

Més informació: http://huidescansaelcotxe.gva.es/va/

 

No hi ha comentaris

Deja una respuesta