Últimes entrades

Del Museu del Prado a Talia: ‘Güela Güela’ (València)

Temps estimat de lectura:1minut, 23segons

Güela Güela és un musical infantil que crega fantasia a través de titelles sobre llum negra. Una tècnica amb què oferixen una sensació visual 3D en la que los xiquets pensen que estan veient dibuixos animats, no obstant això el que apareix és real. Així ho ha explicat Chisco Casteleiro, director i guionista d’esta obra teatral que estarà representada en el Talia de València des del 23 de desembre al 5 de gener.

Güela Güela segueix els mateixos ingredients que Barri Sèsam: entreteniment amb educació, per oferir tot tipus de valors als més petits. De fet l’obra està dirigida a nens i nenes de 2 a 6 anys, en part, per la «gran plasticitat» amb la qual es pretén cridar la seva atenció. És doncs una trama de «conte clàssic» on es van originant uns problemes que al llarg del relat es podran, o no, solucionar. Pel que fa a Güela Güela el que més han de recordar els petits després de veure-és que «cal anar sempre en grup i no només, per protegir-nos dels perills que ens podem trobar», però també que és important la solidaritat i la família .

La història explica com des de sempre, la missió de les cigonyes ha estat la de portar els nadons als braços dels seus pares, volant juntes en grups o esbarts.

En total, uns vuit personatges que seran posats en escena pels actors i actrius, Ana Conca, Belén González, Chisco Casteleiro i Marí Muñoz, dins d’una funció de 45 minuts, els dies 23, 25, 28 i 30 de desembre, i el 4 i 5 de gener.

No hi ha comentaris

Deja una respuesta