Últimes entrades

T’oferim un pla: Espai de Telles

Temps estimat de lectura:0minuts, 28segons

El Consorci de Museus de la Generalitat Valenciana, Arquilectures i les Escoles Infantils Ninos pensem que l’art i l’educació han d’anar de la mà, i no hi ha millor lloc on trobar-se que en un museu. Espai de Telles és una sala permanent oberta en el museu del Carme de Valencia, en el MUBAG d’Alacant i en el EACC de Castelló,  dissenyada seguint la pedagogia tavola lluminosa, de Reggio Emilia. L’espai està adreçat a bebés de zero a tres anys que, acompanyats de les seues famílies, poden gaudir de l’art.

No hi ha comentaris

Deixa un comentari

Subscriu al bloc per correu electrònic

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

Uneix altres 114 subscriptors

%d bloggers like this: