Últimes entrades

Dos programes de literatura de la ràdio de À Punt tindran versió televisiva

Temps estimat de lectura:1minut, 22segons

Dos dels programes de literatura que actualment emet À Punt Ràdio, Una habitaciópròpia i Plaerdemavida, comptaran amb una versió en la nova radiotelevisió pública, segons ha informat l’ens aquest dissabte a través d’un comunicat.

El primer, de divulgació literària i cultural, va organitzar aquest passat divendres una xarrada en la 53 Fira del Llibre de València. Van participar la presentadora i codirectora, la youtuber valenciana Irene Rodrigo, el també codirector Rafa Molés, el periodista i col·laborador del programa Eugenio Viñas i el cap del Servei de Programes de À Punt, Borja Flores.Durant la celebració, els responsables de l’espai van anunciar que tindrà una versió televisiva. A partir de la seua estrena, quan arranque definitivament À Punt, cada dia realitzarà una monografia sobre diferents llibres de la literatura universal, com 1984, La Metamorfosi, Crematori, Lolita o Júlia, entre uns altres.

L’altre programa literari de la ràdio, Plaerdemavida, també es podrà gaudir en un format televisiu. Mantindrà una estructura molt semblada a la qual té en les ones, per la qual cosa continuarà realitzant entrevistes en profunditat a autors de referència com Joan Francesc Mira, Isabel Clara Simó, Santiago Posteguillo, Marc Granell, Pepa Guardiola o Josep Lozano.
Entre les seues seccions hi haurà informació sobre literatura i al voltant del món editorial, així com reportatges sobre els poetes aràbics valencians, el treball dels traductors literaris o el còmic valencià, entre uns altres.
Els dos formats estan dirigits a tots els públics i també crearan continguts específics per a les xarxes socials i el lloc web de À Punt.

 

Text original en ací

 

No hi ha comentaris

Deja una respuesta