Últimes entrades

Contes per a bebés

Temps estimat de lectura:0minuts, 38segons

Una sessió per a escoltar xicotets contes i senzilles cançons.

Una trobada amorosa i tendra, en el qual estimular emocionalment als nostres xicotets a través de la paraula aquesta amb tendresa, els colors i les formes de pintures i escultures, les rimes que apunten dels llibres, i les cançons amb les quals vam créixer.

Un espai per a gaudir en família i deixar-nos sorprendre pel descobriment de paraules, obres d’art i personatges nous que s’omplen de màgia a través de xicotets objectes que van sorgint i donant color a la narració.

Public: bebés de 9 a 36 mesos; Durada: 40-45 minuts; Narrador: Alberto Celdrán

S’informa els assistents a aquesta activitat que poden ser fotografiats pel personal del museu durant el desenvolupament d’aquestes. .

No hi ha comentaris

Deja una respuesta