Últimes entrades

MUS’N’PARENTS. GRUP DE REFLEXIÓ

Temps estimat de lectura:1minut, 13segons

Grup de reflexió de pares, mares o tutors/tutores legals amb xiquets i xiquetes d’entre 0 i 6 anys

El grup de reflexió ‘Pertinença i Contribució’ parteix de la cerca d’un espai on les famílies senten que formen part de l’espai museístic, descobrint així la seua contribució, aportant idees, solucions i eines perquè aquest espai estiga viu i cresca tenint en compte a tots els seus usuaris.

Es tracta d’un total de nou sessions de dues hores cadascuna cap a les quals s’exigeix un compromís d’assistència. Les sessions seran els dimecres de vesprada des del 9 de gener i fins al 13 de març. A més, se celebraran tres sessions privades del taller Mus’n’Babies en els dies 16 de desembre, 27 de gener i 24 de febrer a les 10:15 hores en el Centre del Carme. A les sessions dels dimecres només assistiran els adults (pares, mares o tutors/tutores legals), mentre que en dos dels Mus’n’Babies sí participaran els/les xiquets i xiquetes d’entre 0 i 6 anys.

DatesDes del 16 de desembre de 2018 fins al 13 de març de 2019

Horari: Dimecres de 18:00 a 20:00 hores

Lloc: Carrer del Museu, 2, 4, 46003 Valencia

Tipus de públic: General i familiar

Organitza: Consorci de Museus Comunitat Valenciana i Esther Borja Lázaro

Més informacióTel. 96 192 26 44 / 96 315 20 24

E-mail: didacticacmcv@gva.es

Inscripció prèvia: enviant el formulari emplenat i signat a didacticacmcv@gva.es fins al 13 de desembre

Activitat gratuïta

 

No hi ha comentaris

Deja una respuesta