Últimes entrades

XXII FÒRUM ANUAL D’ORIENTACIÓ , organitzat per Florida Universitària

Temps estimat de lectura:1minut, 17segons

Des de Florida Universitària et convidem al XXII FÒRUM ANUAL D’ORIENTACIÓ que tindrà lloc el demà, 3 d´abril baix el títol«Educar als adolescents de hui a l’escola i en la societat»

Enguany volem reprendre el tema de l’educació dels adolescents en l’actualitat, qüestió que hem abordat en altres edicions però que, a causa de la seua importància, considerem rellevant aprofundir en ella.

Comptarem amb la presència del psicòleg, educador i periodista, Jaume Funes, que ha treballat a l’escola i l’administració en l’atenció educativa i terapèutica, la supervisió i l’acompanyament d’equips.

També es realitzaran dos tallers que ens oferiran algunes eines per al nostre treball diari en l’orientació educativa i la convivència amb adolescents. El primer serà a càrrec de Bernardo Ortín, doctor en filosofia i ciències de l’educació per la Universitat de València, expert en programació neurolingüística i les seues aplicacions a la pedagogia social i de la metodologia de projectes. En el segon taller comptarem amb Irene López, mestra de primària, doctora en pedagogia i docent en els màsters de secundària en l’àrea educació física i experta i instructora de mindfulness, meditació i intel·ligència emocional.

Esperem comptar amb la teua assistència per a poder trobar-nos un altre any i intercanviar experiències i inquietuds.

La jornada començarà a les 8.45 h. i acabarà a les 14.00h.

Pots descarregar-te el programa, així com inscriure’t en els següents enllaços.

PROGRAMA INSCRIU-TE

 

 

No hi ha comentaris

Deja una respuesta