Últimes entrades

Catarroja apropa el teatre al públic infantil amb els ‘Diumenges al parc’

Temps estimat de lectura:1minut, 48segons

Catarroja enceta el pròxim 15 d’abril una nova edició de Diumenges al parc, una iniciativa sorgida amb la intenció de donar a conéixer places, parcs i jardins del municipi i, al mateix temps, ampliar l’oferta d’activitats infantils per al cap de setmana.

A més, com a novetat, en esta edició –organitzada conjuntament per la regidoria de Cultura i la d’Infància– també es tractarà d’apropar el teatre als més menuts i menudes. Així, fins al dia 24 de juny es programaran espectacles teatrals o musicals dos diumenges al mes.

L’activitat es portarà a terme en diversos espais públics del municipi. Concretament, els espectacles previstos passaran pel Parc de les Barraques (15 d’abril), el Parc de les Moreres (29 d’abril), el Parc 8 de Març (13 de maig), la Plaça de la Regió (27 de maig), el Parc de Paluzié (10 de juny) i la Plaça dels Furs (24 de juny).

El programa està dirigit a un públic de fins als 8 anys i entre les representacions es compta amb propostes tan originals com és el teatre per a bebés o un espectacle de joglars, entre altres.

Espectacles i música en directe

Així, per Catarroja passarà l’espectacle La mar de vida, de La Monda Lironda Teatre o Aigua, de La Lianta Teatre, ambdós per a bebés d’entre 0 i 3 anys. A la localitat també arribarà la Festa del Rei, l’espectacle joglar de La Banda del Drac.

La música serà la protagonista a Jazzeando, del col·lectiu Sedajazz i a Eco 21, també de La Banda del Drac. Per últim, els més menuts i menudes també podran descobrir d’El misteri de la casa encantada, la representació de titelles de la Companyia En tu cole.

Segons el regidor de Cultura i Alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, la iniciativa “ha tingut una bona acollida en les seues edicions anteriors”. Per això, es torna a repetir “amb l’objectiu d’apropar la cultura als més menuts i menudes”. A més, segons Monzó, “enguany, com a novetat, l’activitat es divideix per edats”.

Text original extret d’Horta Notícies 

No hi ha comentaris

Deja una respuesta