Últimes entrades

Et convide al meu aniversari

Temps estimat de lectura:0minuts, 55segons

FESTA: 28 / 29 DE DESEMBRE 2018
10 a 21h. Jardins del Palau de la Música de Valencia
Entrada Lliure
Veuen a celebrar els 20 anys de Payasospital en aquesta festa solidària i nadalenca amb increïbles activitats per a xiquets i bebés. Dos dies d’inflables, globus, manualitats, pastissos, pintacares, tallers, circuit per a patinets, música, pallassos, sorpreses… i molta diversió. Serà una festa molt especial on no faltaran les roses i el cotó de sucre, així com una exquisida oferta gastronòmica per a tots els gustos. Més informació.

 

GALA SOLIDÀRIA: 29 DE DESEMBRE 2018
19h30. Sala Iturbi. Palau de la Música de Vàlencia. Entrada general: 12€
Com a fermall final, veuen a cantar aniversari i a tallar el pastís en una Gala Solidària súper divertida. Més de 25 pallassos en escena presentaran un espectacle còmic per a delit de xiquets i majors. Hi haurà números musicals, escenes *clown i molts riures. En finalitzar, podreu degustar el deliciós pastís d’aniversari de *Payasospital.

Compra les entrades en el següent enllaç: https://www.palauvalencia.com/evento/20o-aniversario-de-payasospital/

No hi ha comentaris

Deja una respuesta