Últimes entrades

Setmana de l’Educadió de Xàtiva

Temps estimat de lectura:0minuts, 52segons

Del 7 al 22 de novembre se celebra  a Xàtiva diferents activitats, organitzades pel conjunt dels centres i associacions educatives de la ciutat, amb propostes centrades en la convivència, la igualtat, l’accessibilitat i la participació comunitària

El  5 de novembre ha estat presentada La Setmana de l’Educació de 2018 de Xàtiva, per la regidora d’Educació, Amor Amorós, en les instal·lacions de l’escola infantil Ninos, de Xàtiva. La tercera edició de la Setmana de l’Educació es presenta amb un ampli ventall d’activitats que, obertes a tota la comunitat educativa (famílies, professorat, alumnat, etc.) i a totes les persones implicades en el procés d’aprenentatge dels xiquets i xiquetes de Xàtiva, es duran a terme del 7 al 22 de novembre a diferents espais de la ciutat.

* Actualització: El taller del Llenguatge de la pell: massatges per a bebés i famílies a l’escola Infantil Ninos de Xàtiva previst per a 15 de novembre, es realitzarà el dimecres 27 de novembre, a la mateixa hora.

 

No hi ha comentaris

Deja una respuesta