Últimes entrades

La Globalitat de la Infància: cos, ment i emoció

Temps estimat de lectura:1minut, 3segons

L’eix del contingut del I Congrés d’Educació Infantil és la concepció global de la infància, per la qual l’educació infantil ha d’atendre a totes les dimensions de l’ésser humà ajudant a un desenvolupament harmònic i equilibrat possibilitant un aprenentatge per a la vida i arrelat a la seua realitat. Les activitats programades permetran abordar la separació tradicional de cos, ment i emoció respecte de l’aprenentatge i explorar aquelles intervencions educatives, noves i no tan noves on es contemple als xiquets i xiquetes en la seua complexitat i diversitat. Aquest Congrés pretén donar un enfocament diferent dels congressos tradicionals de manera que integre la fonamentació científica amb el dinamisme i participació de les persones assistents. D’aquesta manera, a més de les ponències magnes, els assistents podran gaudir de xarrades curtes, experiències de centres i tallers.

El Congrés es celebrarà els dies 23 i 24 de novembre a la Sala Nexus (6G) de la Universitat Politècnica de València.

Els Tallers del dissabte 24 es realitzaran a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València.

Programació completa:

http://mestreacasa.gva.es/c/document_library/get_file?folderId=500019170785&name=DLFE-1533757.pdf

Més informació:

http://mestreacasa.gva.es/web/cefireeduinf/congres

No hi ha comentaris

Deja una respuesta