Últimes entrades

L’ hort escolar

Temps estimat de lectura:1minut, 22segons

Com sabeu la nostres escoles Ninos, són espais de vida, de ser, de connexió I respecte amb la natura, I a més, en Ninos Vinalesa, tenim la sort d’estar rodejats d’horta gràcies a la nostra privilegiada ubicació.

Per això, amb el començament de la primavera és l’hora d’engalanar el nostre hort de l’escola on els pepins, tomaques i enciams, són els protagonistes de les nostres colorides amanides amb les que gaudim tastant nous sabors i textures al nostre menjador a un entorn familiar i agradable.
Després d’uns dies parlant de l’hort, els seus cuidats I explicar l’ importància de respectar-lo I cuidar-lo entre tots els companys I companyes de l’escola, vàrem pensar què és el que volíem plantar, de seguida en va parèixer bona idea plantar les hortalisses que més ens agradaven a les amanides, i quan arribarà el moment de la recollita, anar a la cuina per oferir-li-les a la nostra cuinera.

Així és com començà a gestar-se el projecte de l’hort que ens acompanyarà fins a la fi del curs i que ens fa connectar amb la nostra terra i el nostre entorn i a més gaudir de aquesta experiència amb els companys i companyes.
Ens esperen per davant uns mesos on cuidarem I observarem l’evolució d’aquestes xicotetes plantetes que amb il·lusió I col·laboració de tots I totes vàrem plantar!
Estem a l’espera de les infinites anècdotes que, de segur, sorgiran al voltant del nostre hort.

Carla Rodríguez,
Coordinadora de Ninos Escola Infantil Municipal de Vinalesa